Despre Restaurant

Într-un spațiu telescopic pe două niveluri, Christina găzduiește restaurantul, zona de business meetings, expoziții de artă, evenimente culturale și petreceri. Lipsa delimitărilor clare face ca acest spațiu să poată fi ușor adaptat oricărei cerințe. Mai mult, Christina îți propune o alternativă a prânzului sau a cinei în oraș: o experiență culinară unică, specific românească, întregită de vinuri bune și whisky-uri vechi. Aproape fiecare preparat are câte o poveste cu originile în satul tradițional românesc.

Dotări: mobilier: mese iluminate din Corian (material aseptic, rezistent, recomandat pentru industria HoReCa); televizoare cu ecran LCD sau LED; internet wireless gratuit; sistem de sunet Cerwin-Vega

Număr de locuri: 60

Program de funcționare: zilnic 12.00 - 23.00

Servicii: prânz și cină - preparate tradiționale și gustoase; organizări petreceri private, business meetings, lansări de produs, expoziții de artă contemporană.

Politică de plată: mănânci și plătești în funcție de cât de mult ți-a plăcut! Tu stabilești prețul mâncării! (băuturile nu sunt incluse)

Mic dejun

Zilnic puteți savura la restaurantul hotelului un mic dejun bogat și gustos tip buffet într-o ambianță elegantă și liniștită cu bunătăți proaspete și atent alese, servite în liniște și confort – primul pas către o zi perfectă. Sortimentele culinare de o calitate desăvârșită includ nenumărate specialități deosebite.

Personalul nostru amabil și atent vă stă la dispoziție pe tot parcursul dimineții, începând de la ora 07:00 și până la 11.00, cu specialități de cafea, ceai și sucuri naturale.

Pentru musafirii care pleacă înainte de ora 07:00, organizăm la cerere micul dejun la pachet. Micul dejun poate fi servit și în cameră fără costuri suplimentare.

Acesta este inclus în tariful camerei pentru toți musafirii Hotelului Christina. Deasemenea, persoanele care nu sunt cazate în hotel pot servi micul dejun contra unui tarif de 25 lei/persoană.