Turul orasului Bucuresti

Turul privat de 3-4 ore vă va duce la cele mai interesante locuri din București; veți vedea peste 25 de obiective, inclusiv unele foarte faimoase cum ar fi Casă Poporului (Parlmanetul – a două cea mai mare clădire administrativă din lume), Arcul de Triumf(un simbol al gloriei României din perioada interbelică) ,Teatrul Național din București, dar și bujuterii ascunse cum ar fi Moara lui Assan.

Tur Dracula

Explorați alături de noi într-un tur privat de o zi unul dintre cele mai faimoase castele din România: Castelul Bran! Asociat cu legenda Contelui Dracula, acest obiectiv medieval al Transilvaniei trebuie vizitat, precum și celelalte atracții incluse în itinerar: Palatul Peleș- reședința oficială de vară a Familiei Regale Române, Mănăstirea Sinaia- mănăstire creștin-ortodoxă construită în secolul al XVII-lea, Brașov- unul dintre cele mai frumoase orașe din Transilvania.

Tur Bulgaria

Descoperiți o țară complet diferită în doar o zi! Explorați alături de noi cele mai cunoscute atracții ale Bulgariei: Mănăstirea Basarbovo, satul tradițional Arbanasi, și fosta capitală a imperiului medieval bulgăresc, Veliko Tarnovo, acum probabil cel mai frumos oraș din Bulgaria. Rezervați la recepție!

Turul Deltei Dunarii

Profitati de oportunitatea de a explora inima Deltei Dunarii intr-o barca! Navigati pe canalele mari si mici, traversati lacuri, priviti o multime de specii de pasari si aflati despre traditiile locale. Bucurati-va de un pranz traditional cu peste si vin. Totul intr-o singura zi cu plecare si intoarcere in Bucuresti. (disponibil doar in timpul verii)

Degustare de vinuri romanesti

Explorati lumea putin cunoscuta a vinurilor romanesti prin intermediul acestei degustari informale prezentate de un somelier profesionist. Gustati sapte vinuri locale facute din struguri romanesti, servite alaturi de gourmet finger foods, in timp ce aflati despre istoria Romaniei si a vinurilor romanesti. Faceti aceasta calatorie prin vinurile romanesti de top, fara a parasi capitala si capatati o intelegere mai buna asupra culturii tarii.

The best of Transilvania

Tur de trei zile din Bucuresti Explorati cele mai frumoase locuri din Transilvania alaturi de un ghid prietenos intr-un minivan comfortabil. Veti descopri Salina Prahova, Sinaia, Castelul lui Dracula, Brasov, Sighisoara, Sibiu si multe alte surprize.

Turul podgoriilor si degustari de vin

Imbarcati-va in aceasta calatorie extraoridnara prin cele mai bune zone viticole din Romania: Dealurile Olteniei (Dragasani) si Dealu Mare! Vizitati alaturi de ghidul nostru pasionat, 4 sau 5 podgorii faimoase, explorati-le si gustati ce au cel mai bun de oferit. Vizitati de asemenea 2 sau 3 muzee dedicate vinului. Petreceti o noapte intr-un domeniu viticol in Dragasani.

Vă putem oferi tururi cu ghid în București și România, transferuri de la și către aeroport, dar și mașină cu șofer pentru orice colț al României. Dacă doriți să faceți o rezervare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office@hotelchristina.ro sau telefonic la +40731009999.

Lista de prețuri:

 • Transfer Aeroport Otopeni – 30 Euro/mașină standard, 40 euro/masina premium și 50 Euro/microbuz
 • Mașină la dispoziție pentru minim 3 ore – 25 Euro/oră
 • Mașină în afară orașului – 0.75 Euro/km
 • Microbuz la dispoziție pentru minim 3 ore – 45 Euro/oră
 • Microbuz în afara orașului – 1 Euro/km
 • Turul orașului 3 ore – 120 Euro/mașină și 185 Euro/microbuz
 • Turul Dracula – 270 Euro/mașină și 350 Euro/microbuz
 • Tur Bulgaria - 270 Euro/mașină și 380 Euro/microbuz
 • Turul Deltei Dunarii - 590 Euro/masina si 690 Euro/minivan (plimbarea cu barca, pranzul si vinul sunt incluse)
 • Degustare de vinuri romanesti - 345 Euro (maxim 8 persoane)
 • The best of Transilvania: tur de trei zile din Bucuresti - 1200 Euro/minivan (cazarea si mancarea nu sunt incluse)
 • Turul podgoriilor si degustari de vin: tur de doua zile din Bucuresti - 1299 Euro/minivan (degustarile de vinuri si vizitele la crame/podgorii sunt incluse; cazarea si mancarea nu sunt incluse).


Acolo unde se aplica, biletele nu sunt incluse.
Masina - maxim 4 persoane si minivan - maxim 8 persoane.
Toate tururile sunt private."