Pentru cel mai bun tarif, rezervati direct la: +40731 009 999 sau office@hotelchristina.ro

Halloween party

2009-10-31

Seara de Halloween a prilejuit organizarea unui triplu eveniment. Inaugurarea Hotelului Christina de 4 stele din Bucuresti. Aici a avut loc o petrecere de Halloween si o strangere de fonduri pentru Fundatia Parada sub sloganul "Un nas rosu impotriva indiferentei"!

Organizatorii CMC (Carmen Popa,Michela Scolari si Chiara Conti) au avut sarcina de a impleti divertismentul cu scopuri caritabile. Acestia au oferit mini spectacole realizate de catre copiii din cadrul Fundatiei al carui vice presedinte este d-l Franco Aloisio. De asemenea au organizat o mini galerie de tabluri a pictorului Rares Pantea in holul hotelului. Printre invitati s-au numarat directori de firme straine la Bucuresti, membrii ai Ambasadei Italiei si persoane cunoscute din media si arta: (Gianina Corondan, Mircea N. Stoian, Evelyne Badea, Liliana Iorgulescu, Mihaela Vosganian).

Evenimentul pe Internet:
http://www.replicavedetelor.ro/articole/evenimente/halloween-party-la-hotel-christina/167/
http://www.agentiadepresamondena.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2212:triplu-eveniment-de-halloween&catid=41:eveniment&Itemid=57

Galerie foto: