Pentru cel mai bun tarif, rezervati direct la: +40731 009 999 sau office@hotelchristina.ro

dotari hotel christina

 • Panouri solare

  Reducerea consumului de energie a devenit o prioritate in societatea moderna a secolului XX iar echipa Hotelului Design Christina, intelegind modul in care stilul nostru de viata afecteaza mediul inconjurator, sustine demersurile acestei cauze. Astfel, hotelul dispune de panouri solare de ultima generatie pentru a minimaliza amprenta poluanta asupra mediului, beneficiind totodata de avantajele energie solare.

  Mai mult

   

 • Material utilizat: Corian

  Si tot pentru a respecta natura, echipa hotelului Christina a ales mobilier realizat din Corian, pentru a exprima o opozitie ferma fata de taierea padurilor. Acest material, special produs de firma Du Pont, ofera design deosebit, versatilitate şi durabilitate. In conditii normale de temperatură, Corianul nu emite gaze, fiind, chiar si atunci cand arde, un material non toxic.

  Mai mult

   

 • Mobilier personalizat

  Atentia pentru mobilier a inclus si grija pentru un somn linistit. Astfel, Boutique Hotel Christina pune la dispozitia clientilor sai saltele din ergoflex, garantand elasticitatea si mentinerea saltelei proaspata si aerisita.Pentru o igiena 100%, echipa hotelului Christina a ales huse lavabile detasabile iar materialul component termosensibil, cu memorie lenta, se adapteaza perfect la pozitiile corpului.

  Mai mult

   


 • Protectie foc

  Cum siguranta clientilor se situeaza pe primul loc, echipa hotelului Christina a abordat problema unui incendiu intr-o maniera complet noua. Singurele obiecte din lemn ale hotelului - usile - au fost tratate ignifug asigurand o rezistenta la flacara directa de 30 minute. Mobilierul din corian este de asemenea o arma redutabila in stoparea la timp a oricarui accident, perdelele si draperiile fiind la randul lor ignifugate.

  Mai mult

   

 • Integritate structurala

  In realizarea oricarei construcţii o regula de baza o constituie siguranta structurala, de acest factor depinzand stabilitatea, rezistenţa şi durabilitatea în timp a cladirii. Acordand rolul cel mai important structurii de rezistenţă, imbinand arhitectura cu ingineria structurală, hotel Design Christina a fost proiectat astfel incat sa asigure, in orice situatie, intreg necesarul de securitate.

  Mai mult

   

 • Sisteme green de iluminat

  Pentru a minimiza consumul de energie electrica, Boutique hotel Christina a ales de la inceput un sistem de iluminare ecologic avind ca baza LED-urile. Toată lumea a auzit de ele, unii le cunosc avantajele, alti le vor descoperi curand. Hotel Christina foloseste insa aceste mici componente pentru a-şi asigura necesarul de lumină. Si rezultatul este unul extraordinar.

  Mai mult