Concept hotel chrstina

Pentru cel mai bun tarif, rezervati direct la: +40731 009 999 sau office@hotelchristina.ro

Design

"Ce poate oferi nou un nou hotel bucurestean de patru stele? Spatii high-tech enorme? Sau poate o amenajare clasica, cu decoratii bogate, pornind de la ideea, nu neaparat falsa, ca o cladire “clasica” nu se demodeaza niciodata? In cazul hotelului Christina, solutia design-ului nu se incadreaza in niciunul din tiparele mainstream ale ultimilor ani.
Peste rigurozitatea formala a arhitecturii si a detaliilor interiorului s-au suprapus culori vesele, puternice, cu tenta pop art, in timp ce fatadele, in tonuri de gri si sienna, se incadreaza cuminte in cromatica strazii. Culorile, devenite identitate vizuala a hotelului, incalzesc materialele (gresie, Corian, plexiglas, mdf, inox, sticla) si echilibreaza albul transant al luminii de led si neon.
Christina este un proiect pe care noi l-am cataloga drept cochet; nu am mizat pe un concept avangardist care sa modifice radical functiunea, ci pe folosirea avantajelor materialelor contemporane in scopul realizarii unui spatiu confortabil vizual, spatial si cromatic, bine proportionat, echilibrat si linistit."
Arh. Niculae (Bebe) Ionescu, arh. Dan Ionescu, arh. Ioana Paunescu