Concept hotel chrstina

Pentru cel mai bun tarif, rezervati direct la: +40731 009 999 sau office@hotelchristina.ro

cromatica

In tot interiorul hotelului predomina cantitativ, tonurile de alb si nuanta discreta de vanilie a pardoselii, tonuri peste care se aseaza cele patru culori ale Christinei, culori care merg separat pe fiecare din cele patru coloane verticale de camere.
Asociat cu o alta culoare puternica, albul se aseaza, de obicei, intr-un contrast declarat, intr-un dialog transant. Pentru a evita acest contrast, albul este, in cazul de fata, echilibrat cu nuante calde, pornind de la galben si rosu, si anume: galbenul soarelui, verdele crud al ierbii de primavara, movul crizantemelor si rozul bougainvillea. Fara a fi pasteluri, culorile pastreaza optimismul odihnitor al pastelurilor, optimism pe care noi l-am considerat ca fiind absolut esential interiorului unei camere de hotel.
Daca fiecare camera are o culoare dominanta, nu acelasi lucru se intampla si in spatiul, de forma telescopica, al demisolului, parterului si mezaninului, spatiu marcat de un duo, si anume de acelasi verde crud in combinatie cu un roz nici palid, nici electric (genul de roz angelic pe care-l foloseste sau il poarta, din cand in cand, Karim Rashid). Receptia, lobby-ul, zonele dedicate meeting-urilor, sala de mic dejun si restaurantul, toate adunate in acest spatiu telescopic si delimitate doar de diferente de nivel, sunt marcate de acest duo cromatic pop style care se traduce, la nivel de materiale, intr-o combinatie de Corian (alb translucid, verde grapegreen si roz bougainvillea) si piele (alba, verde si roz). Lumina se plimba peste tot: inconjoara scafe decupate in tavan, se desface in sute de puncte colorate de fibra optica sau accentueaza, prin benzi lungi, in pardoseala, pe pereti sau pe tavan, miscarea si directia. Mesele si canapelele sunt ele insele surse de lumina (difuza si discreta) astfel incat design-ul spatiului sa fie dictat doar de cateva detalii esentiale si de cateva scheme formale repetabile.