Pentru cel mai bun tarif, rezervati direct la: +40731 009 999 sau office@hotelchristina.ro

tururi si transferuri


Va putem oferi tururi cu ghid in Bucuresti si Romania, transferuri de la si catre aeroport, dar si masina cu sofer pentru orice colt al Romaniei. Daca doriti sa faceti o rezervare, va rog sa ne contactati prin office@hotelchristina.ro sau la +40731009999.

Lista de preturi:
Transfer Aeroport Otopeni – 25 Euro/masina si 50 Euro/microbuz
Masina la dispozitie pentru minim 3 ore – 15 Euro/ora
Masina in afara orasului – 0.50 Euro/km
Microbuz la dispozitie pentru minim 3 ore – 25 Euro/ora
Microbuz in afara orasului – 0.75 Euro/km
Turul orasului 3 ore – 75 Euro/masina si 165 Euro/microbuz
Turul Dracula – 185 Euro/masina si 310 Euro/microbuz
Turul Fortaretei lui Dracula – 190 Euro/masina (240 Euro/masina cu Transfagarasan) si 315 Euro/microbuz (365 Euro/microbuz cu Transfagarasan)

DESCRIEREA TURURILOR

Turul orasului Bucuresti
Turul privat de 3-4 ore va va duce la cele mai interesante locuri din Bucuresti, vom vedea peste 25 de obiective, inclusiv unele foarte faimoase cum ar fi Casa Poporului (Parlmanetul – a doua cea mai mare cladire din lume), Arcul de Triumf(un simbol al gloriei Romaniei din perioada interbelica) sau Teatrul National din Bucuresti, dar si bujuterii ascunse cum ar fi Moara lui Assan, cu povesti si date interesante despre toate.

Turul castelelor (Valea Prahovei)
In aceasta calatorie privata de 12 ore, vom vedea cele mai interesante constructii facute de om din Valea Prahovei si imprejurimile Brasovului, dar si privelistea naturala frumoasa. Putem incepe cu Manastirea Sinaia din secolul al XVII-lea, inspirata de o biserica de pe Muntele Sinai; apoi splendidul Castel Peles, rezidenta de vara a unuia dintre cei mai mari regi ai romaniei: Carol I. Fortareata taraneasca Rasnov va fi urmatarea oprire, urmata de Castelul Bran, inconjurat de legendele lui Dracula. In final, avem posibilitatea sa vedem centrul Brasovului sau Pestera Dambovitei: este alegerea ta!

Turul Fortaretei lui Dracula
In calatoria de o zi vom putea vedea intai Curtea de Arges – ruinele primei capitale a Valahiei si Manastirea Curtea de Arges si vom afla despre legendele din jurul acesteia. Urmatoarea oprire va fi la ruinele Cetatii Poenari, a doua rezidenta a lui Vlad Tepes – omul din spatele legendei Dracula; 1480 de trepte ca sa ajungi acolo, dar merita datorita privelistii superbe. Atunci cand ingineria si natura se combina, rezultatul este o un loc ce-ti taie rasuflarea: Barajul Vidraru, care este urmaotrul pe lista noastra. Daca faceti turul intre Iulie si Octombrie, va fi posibil sa mergem si pe Soseaua Transfagarasan, una dintre cele mai frumoase din Europa si vom vedea Lacul Balea.